martes, 28 de septiembre de 2010

NO PUC!
som incapaç! ni capaç de proposar-m'ho seriosament, erquè sé que de totes maneres no m'atreviré. Potser un dia dic: venga, demà li dic. Arriba demmà i res, només cerc excuses perquè no arribi mai es moment, és frustrant! perquè jo vull dir-li, i dir-li a tothom, n'estic conençut! però és massa complicat. No sé ni com ho faria, com començaria...
I és que en el fosn odio ser homosexual, no per res, només perquè t'hi has de declarar com a tal, ho has de dir a tothom, tant de bo no ho hagués de dir i la gent ho sabés i punt.

jueves, 16 de septiembre de 2010

Idò sí, se suposa que he començat un nou cicle, un nou curs. En principi ni m'agrada ni em desagrada, simplement és allà i és una cosa que em toca viure. La gent amb qui m'ha tocat a classe no la conec, i no crec que siguem mol afins, però bé, tot està per veure, i mai perd l'esperança.

Ara ve l'altre tema, i més important perquè, realment, l'anterior amb la meva classe no ho és massa. He arribat a un moment on necessit declarar-me homosexual davant tothom, que la gent ho sàpiga, en principi no hi ha problema, no? Però jo en veig un, potser estúpid, le dutxes de s'institut, que passarà? com reaccionarà sa gent. M'hauria de ser igual... però no ho pu evitar, i vull fer-ho!

I ara respecte als pares... és la meva missió més difícil, com ho faig? on? amb qui?
no en tenc ni idea!

viernes, 10 de septiembre de 2010

Torn.

La imaginació de l'ésser humà arriba a límits insospitables, per què? m'ho demostr cada dia. Quan començ a pensar en el futur, en el meu somni, que no és altre que despertar un matí, girar-te i trobar-te amb la persona que més estimes al món, poder petonejar-lo, poder abraçar-lo i no haver de pensar en res, perquè et sents ple i totalment segur. Però és clar, mentrestant què he de fer jo? Limitar-me a esperar? Doncs pareix l'únic que puc fer. No sóc suficientment atrevit com per insinuar-me a ningú, nno sigui cosa que algú "em pill". Idò bé, supòs que em toca seguir somiant i esperar, que arribi, el meu príncep, o el que es vulgui dir.
He decidit que ja n'hi ha prou, m'he amagat massa temps, i ara vull explotar, vull que tothom ho sàpiga, però he de preparar-me, cada vegada n'estic més convençut :)